Creatief

Naast mijn honden en alles wat daar mee te maken heeft en bij hoort, ben ik ook graag op heet creatieven vlak bezig. Via mijn Stampin’Up!-webshop kun je alle huidige Stampin’Up! producten verkrijgen.

Op mijn creatieve Sociale Media kanalen kun je allerlei inspiratie op doen. Ik hoop dat het je inspiratie heeft gegeven om zelf lekker aan de slag te gaan! Laat gerust een reactie voor me achter en als je het leuk vond geef me dan een duimpje en of abonneer je op mijn kanaal voor nog meer inspirerende filmpjes.

Voor vragen over tutorials, over Stampin’Up! producten of het bestellen van Stampin’Up! producten, of een nieuwe catalogus kun je contact met mij opnemen via CreaTrieske@gmail.com

Alle huidige Stampin’Up! producten zijn via mij — als onafhankelijk Stampin’Up! Demonstrator — verkrijgbaar. Wil je wat bestellen maar kun of wil je niet met Creditcard betalen, kun je ook via e-mail op CreaTrieske@gmail.com een berichtje sturen en je bestelling aan mij doorgeven en betalen via een overschrijving of een betaalverzoek.

Wil je op je gemak zelf winkelen in mijn onlineshop klik dan op: https://patricialeferink.stampinup.net

 

ia de volgende SocialMedia ben ik te volgen/bereiken:

Stampin’Up! online shop: https://patricialeferink.stampinup.net

Facebook: https://www.facebook.com/CreaTrieske

Instagram: https://www.instagram.com/creatrieske → (@creatrieske)

Email: CreaTrieske@gmail.com

Twitter: https://twitter.com/CTrieske → (@CTrieske)

YouTube inspiratie kanaal: https://youtube.com/c/PatriciaLeferink